О политици колачића

Ова политика колачића објашњава шта су колачићи и како их користимо. Требали бисте прочитати ову политику да бисте схватили шта су колачићи, како их користимо, врсте колачића које користимо, тј. податке које прикупљамо помоћу колачића и како се те информације користе и како да контролирамо поставке колачића. За додатне информације о томе како користимо, чувамо и чувамо ваше личне податке, погледајте нашу Политику приватности.

Можете у било којем тренутку променити или повући свој пристанак из Изјаве о колачићима на нашој веб локацији.

Сазнајте више о томе ко смо, како можете да нас контактирате и како обрађујемо личне податке у нашој политици приватности.

Ваша сагласност односи се на домен https://mojkraj.eu и не може бити кориштена за друге намјене.
У случају да се са политиком приватности не слажете, сагласност једноставно одбијте: Одбиј

Шта су колачићи ?

Колачићи (енг. Cookies) су мали текстуални фајлови који се користе за чување малих делова информација. Колачићи се чувају на вашем уређају када се веб локација учита у ваш претраживач. Ови колачићи нам помажу да веб страница исправно функционише, учини веб локацију сигурнијом, пружи боље корисничко искуство и разумемо како веб локација функционише и анализирамо шта ради и где треба побољшати.

Како се колачићи користе ?

Као и већина мрежних сервиса, наша веб локација користи колачиће „трећи и трећих страна“ колачиће у различите сврхе. Колачићи прве стране углавном су потребни да веб локација функционише на прави начин и не прикупљају личне податке. Колачићи треће стране који се користе на нашим веб локацијама углавном се користе за разумевање перформанси веб локације, како комуницирате са нашом веб страницом, чувајући наше услуге, пружајући рекламе које су релевантне за вас и све у свему пружајући вам боље и боље корисничко искуство и помоћи вам да убрзате будуће интеракције с нашом веб страницом.

Које врсте колачића користимо ?

Неопходни: Неки колачићи су неопходни да бисте могли да искусите потпуну функционалност наше веб странице. Омогућавају нам да одржавамо сесије корисника и спречавамо било какве претње безбедности. Не прикупљају и не чувају никакве личне податке. На пример, ови колачићи омогућавају вам да се пријавите на свој налог и додате производе у своју корпу и сигурно наручите.

Статистика: Ови колачићи чувају информације попут броја посетилаца веб локације, броја јединствених посетилаца, које су странице веб локације посећене, извора посете итд. Ови подаци нам помажу да разумемо и анализирамо колико веб локација функционише и тамо где је потребно побољшање.

Маркетинг: Наша веб страница НЕ приказује огласе. Ови колачићи би се користили за персонализацију огласа које вам приказујемо како би вам били значајни. Ови колачићи такође нам помажу да би пратили ефикасност ових рекламних кампања. Информације сачуване у овим колачићима такође могу користити од стране независних добављача огласа за приказивање огласа и на другим веб локацијама у прегледачу. Функционални: Ово су колачићи који помажу одређене небитне функционалности на нашој веб локацији. Ове функционалности укључују уметање садржаја попут видео записа или дељење садржаја на веб локацији на платформама друштвених медија.

Подешавања: Ови колачићи нам помажу да похранимо ваше поставке и поставке претраживања попут преференција језика тако да имате боље и ефикасније искуство приликом будућих посета веб локацији.

Примјер употребе колачића:

КолачићОпис
Селектор језикаВаш претраживач ће запамтити у којем писму желите читати садржаје како би приликом следеће посјете поново приказао садржаје онако како сте то жељели приликом предходне посјете.

Како могу да контролишем подешавања колачића ?

Ако одлучите да касније промените своје поставке током сесије прегледавања, на екрану можете да кликнете на картицу "Приватност и колачиће". Ово ће поново приказати обавештење о сагласности које ће вам омогућити да промените своје поставке или у потпуности повучете свој пристанак.

На било какве ваше недоумице ћемо са радошћу одговорити, потребно је само да се обратите.