Нама је свакако важно Ваше мишљење. Ако желите да нам се обратите приватном поруком, то учините путем контактног образца или на електронску адресу obrovac@mojkraj.eu.

Оно што на овом мјесту наше завичајне странице нудимо је да своја мишљења, предлоге, коментаре, критике или савјете унесете у поље испод – као коментар који ће бити прихваћен и јавно објављен у складу са правилима и уређивачком политиком странице (увредљиви и непримјерне садржаји неће бити приказани).

Жељели смо оставити довољно слободе, тако да подаци о аутору коментара нису обавезни. Пожељно је да нам се представите, зато наведите ваш надимак или име којим желите да вам се други обраћају.

Насмијте нас духовитошћу. Поздравите земљаке. Информишите нас о новостима…..

Обрадујте читаоце Вашом креативношћу!

6 коментара “Утисци читалаца&rdquo

 1. Сваки човјек треба да се дичи својим завичајем. Мој завичај се може дичити својим становницима; доктрорима, свештеницима, честитим земљорадницима, занатлијама, умјетницима, а ево сада и страницом на интернету.

  Дуле

 2. Svaka čast Miodrag.
  Samo ovo zanati trebaš spomenuti i Mlađen Marjanović on je bio najpoznatiji kovač u ovoj okolici čovjek koji je 1936 išao na zanat u prijedog.
  Poštovanje.

 3. Prija čuti lijepe riječi i pohvale, hvala na javljanju.
  Takođe, možda čak i više me raduje ova nesebična pomoć i usmjeravanje.
  Svakako da je ovaj vrli zanatlija dobrodošao u rubrici starih zanata, kao i o zaseoku Marjanovići – trenutno je prazno; nadam se da ne zadugo.
  Veliki pozdrav dragim čitaocima

 4. Да и ја кажем коју. Сада да хвалим, па није баш ред јер и ја на неки начин учествовах у припреми текстова и др. Ја ћу похвалити идеју и ентузијазам покретча странице Миодрага Кондића. Овдје се морам захвалити и људима који су ми помогли до сада у прикупљању чињеница. Захваљујем се Милану Бојанићу и Моми Вукелићу на несебичном изношењу података о нашем селу које су сакупљали годинама. Захваљујем се и нашем домаћину на два сјела Славиши Бојанићу. Ред је, а и часно, рећи и поменути све који су до сада помогли. Замолио бих све Скутаре да нам пошаљу сазнања која имају о својим засеоцима, како би попунили све рубрике.
  Морам истаћи да ми је драго што је страница праћен и на друштвеној мрежи Фејсбук и чињеница да смо подстакли „разговор“ о темама везаним за завичај, што је у суштини и циљ. Толико за овај пут!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *