Nama je svakako važno Vaše mišljenje. Ako želite da nam se obratite privatnom porukom, to učinite putem kontaktnog obrazca ili na elektronsku adresu obrovac@mojkraj.eu.

Ono što na ovom mjestu naše zavičajne stranice nudimo je da svoja mišljenja, predloge, komentare, kritike ili savjete unesete u polje ispod – kao komentar koji će biti prihvaćen i javno objavljen u skladu sa pravilima i uređivačkom politikom stranice (uvredljivi i neprimjerne sadržaji neće biti prikazani).

Željeli smo ostaviti dovoljno slobode, tako da podaci o autoru komentara nisu obavezni. Poželjno je da nam se predstavite, zato navedite vaš nadimak ili ime kojim želite da vam se drugi obraćaju.

Nasmijte nas duhovitošću. Pozdravite zemljake. Informišite nas o novostima…..

Obradujte čitaoce Vašom kreativnošću!

6 komentara “Utisci čitalaca&rdquo

 1. Svaki čovjek treba da se diči svojim zavičajem. Moj zavičaj se može dičiti svojim stanovnicima; doktrorima, sveštenicima, čestitim zemljoradnicima, zanatlijama, umjetnicima, a evo sada i stranicom na internetu.

  Dule

 2. Svaka čast Miodrag.
  Samo ovo zanati trebaš spomenuti i Mlađen Marjanović on je bio najpoznatiji kovač u ovoj okolici čovjek koji je 1936 išao na zanat u prijedog.
  Poštovanje.

 3. Prija čuti lijepe riječi i pohvale, hvala na javljanju.
  Takođe, možda čak i više me raduje ova nesebična pomoć i usmjeravanje.
  Svakako da je ovaj vrli zanatlija dobrodošao u rubrici starih zanata, kao i o zaseoku Marjanovići – trenutno je prazno; nadam se da ne zadugo.
  Veliki pozdrav dragim čitaocima

 4. Cestitam autorima ove lijepe i poučne stranice. Ja kao starija sam pročitala mnogo toga što nisam znala. Sretno v daljnjem radu i ostanite zdravi.

 5. Da i ja kažem koju. Sada da hvalim, pa nije baš red jer i ja na neki način učestvovah u pripremi tekstova i dr. Ja ću pohvaliti ideju i entuzijazam pokretča stranice Miodraga Kondića. Ovdje se moram zahvaliti i ljudima koji su mi pomogli do sada u prikupljanju činjenica. Zahvaljujem se Milanu Bojaniću i Momi Vukeliću na nesebičnom iznošenju podataka o našem selu koje su sakupljali godinama. Zahvaljujem se i našem domaćinu na dva sjela Slaviši Bojaniću. Red je, a i časno, reći i pomenuti sve koji su do sada pomogli. Zamolio bih sve Skutare da nam pošalju saznanja koja imaju o svojim zaseocima, kako bi popunili sve rubrike.
  Moram istaći da mi je drago što je stranica praćen i na društvenoj mreži Fejsbuk i činjenica da smo podstakli „razgovor“ o temama vezanim za zavičaj, što je u suštini i cilj. Toliko za ovaj put!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *